pirmdiena, 2019. gada 1. jūlijs

Atvaļinājuma ceļojumu padomi cilvēkiem, kas lieto dzirdes aparātus


Atvaļinājumu sezona parasti ir visaktīvākais ceļojumu laiks, jo miljoniem cilvēku sēžas lidmašīnās, vilcienos un automašīnās, lai apmeklētu ģimeni un draugus.


Ceļojot pa upēm vai dodoties cauri mežiem, šajā atvaļinājuma sezonā cilvēki, kas lieto dzirdes uzlabošanas risinājumus, var samazināt stresu, iegaumējot tālāk minētos piecus padomus. 
  1. Paņemiet līdz rezerves baterijas! Tas ir it īpaši svarīgi, kad dodaties uz ārzemēm. Lai gan dzirdes aparātiem nepieciešamās baterijas ir pieejamas visā pasaulē, citos reģionos tiem var nebūt tāda pati kvalitāte, kāda tiek garantēta jūsu ierīcēm. Bateriju kastītes vai komplekti oriģinālajā iepakojumā ir lielisks veids, kā ceļot ar tām, un cinka-gaisa baterijas ir atļauts pārvietot rokas bagāžā!
  2. Lidojuma laikā dzirdes aparātus var atstāt ieslēgtus pat tad, ja tiem ir bezvadu funkcijas. Visas aviolīnijas atļauj lietot dzirdes aparātus lidmašīnā. Ja jums rodas jebkādi jautājumi, savlaicīgi sazinieties ar aviolīniju!
  3. Ja apmeklējat tropiskās valstis, tad (a) jums ir paveicies, taču (b) neaizmirstiet paņemt līdzi žāvēšanas komplektu! Žāvēšanas komplekts ir mazs konteiners, kurā ir žāvēšanas tablete, kas uzsūc visu mitrumu! Ja jums tāda nav, vaicājiet savam dzirdes speciālistam. Mitrums dzirdes aparātos var izraisīt netīrumu un gružu uzkrāšanos mikrofonos un citās daļās, kā arī padarīt tos grūti iztīrāmus.
  4. Runājot par tīrīšanu, neaizmirstiet tīrīšanas instrumentus! Atvaļinājuma vai ceļojuma laikā, esot projām no mājām, jūs visticamāk vēlēsities pareizi uzturēt dzirdes aparātus tieši tāpat kā mājās Ceļojumu laikā daudzi cilvēki ir aktīvāki nekā mājās, tādēļ dzirdes uzlabošanas risinājumiem vajag pievērst vairāk uzmanības!
  5. Dzirdes aparātus var atstāt ausīs, kad ejat cauri drošības vārtiem! Standarta dzirdes aparātu komponenti ir tik mazi, ka metāla detektors reti kad spēj tos noteikt. Tikai pārliecinieties, ka tad, kad ejat cauri ķermeņa skenerim, satiksmes drošības aģents zina par jūsu ierīcēm!  Ja aparāti tiek noteikti, viņi var palūgt jūs tos izņemt!
Ja jums ir kādi jautājumi, zvaniet un konsultējaties ar mūsu dzirdes speciālistu pa tālruni ☎ 205 502 86. Mēs vienmēr būsim priecīgi jums palīdzēt labāk dzirdēt un dzīvot!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru