piektdiena, 2017. gada 9. jūnijs

Esat sasniedzams ar Halo

dzirdes tehnoloģijas

Kompānijā Labākas Dzirdes Centrs mēs ticam, ka labāk dzirdēt nozīmē arī pilnvērtīgāk dzīvot.
Izmantojot Halo™ 2 – mūsu jaunākās dzirdes tehnoloģijas, kas ir savienojamas ar iPhone® ierīcēm, jūs vienmēr varat būt savienoti ar jums vismīļākajiem cilvēkiem un ierīcēm. Halo 2 dzirdes tehnoloģijas ir Starkey visjaunakā tehnoloģija ar īpašu skaņas kvalitāti un uzlabotām funkcijām, kuras var individuāli pielāgot, lai tās atbilstu jūsu unikālajām dzirdes vajadzībām un uzlabotu klausīšanās iespējas.

Radīts, lai nezaudētu sakarus
Mūsu jaunākās iPhone ierīcēm domātās dzirdes tehnoloģijas un viegli lietojamā dzirdes tehnoloģiju vadības programma TruLink ir izstrādātas tā, lai varētu darboties kopā ar jūsu iPhone, iPad®, iPod touch® vai Apple Watch® ierīci. Halo 2 un TruLink piedāvā personalizētākās klausīšanās iespējas, kādas jebkad ir bijušas, un var:
     •  nodrošināt nevainojamu audio un nepārspējamu skaņas skaidrību;
     • palīdzēt jums labāk saprast sarunu un nodrošināt ērtu klausīšanos trokšņainā vidē;
     • straumēt tālruņa zvanus, mūziku un daudz ko citu no iPhone ierīces tieši uz jūsu dzirdes tehnoloģijām;
     • novērst dūcošas un svilpjošas skaņas.

Radīts, lai nodrošinātu labāku savienojumu
Halo 2 intuitīvi izveido savienojumu ar iPhone, iPad vai iPod touch ierīci, izmantojot tehnoloģiju Bluetooth ® un Starkey viegli lietojamo aplikāciju TruLink.
TruLink piedāvā papildus funkcijas, kas uzlabo skaņas kvalitāti neatkarīgi no tā, kurp dodaties, lai jūs varētu bez problēmām izbaudīt visu, ko darāt.

SoundSpace
TruLink SoundSpace ļauj viegli pielāgot skaņas iestatījumus pēc jūsu vēlmēm. Vienkārši velkot ar pirkstu pa ekrānu, varat pielāgot skaņu, kā vien vēlaties. Saglabājiet dažādu situāciju iestatījumus TruLink atmiņā, lai varētu justies ērti jebkurā klausīšanās vidē.

Tālruņu zvani
Atbildiet uz zvaniem ar vienu pirksta pieskārienu un izbaudiet sarunu, kas tiek straumēta tieši uz jūsu Halo 2 dzirdes tehnoloģijām, izmantojot funkciju Bluetooth.

Tālvadības pults
Veicot nelielu pielāgošanu, jūs varat regulēt dzirdes tehnoloģiju skaļumu un pārslēgt izlases iestatījumus tieši no savas iPhone ierīces.

TruLink izlases iestatījumu kopas
Izmantojot aplikācijas TruLink rīku SoundSpace, var izveidot līdz 20 TruLink izlases iestatījumu kopām. Izlases iestatījumu kopām var pat pievienot ģeogrāfisko atzīmi, lietojot iPhone ierīcē iebūvēto GPS. Izmantojot izlases iestatījumu kopas ar ģeogrāfisko atzīmi, ierīce automātiski atpazīs jūsu atrašanās vietu un pielāgos Halo 2 dzirdes tehnoloģiju iestatījumus, kad jūs tajā ieradīsieties. Piemēram, kad jūs ieiesiet savā iecienītajā kafejnīcā, automātiski tiks aktivizēta izlases iestatījumu kopa „kafejnīca”, ja tai ir pievienota šāda ģeogrāfiskā atzīme.

Automātiska pieredzes pārvaldība
Laika gaitā automātiski tiek regulēts Halo 2 dzirdes tehnoloģiju skaļums, lai palīdzētu jums maksimāli ērti adaptēties  jaunajām klausīšanās izmaiņām.

Nevainojama audio straumēšana
Halo 2 dzirdes tehnoloģijas nodrošina tiešu tālruņu zvanu, mūzikas un multivides straumēšanu no iPhone ierīces, lai jūs jebkurā laikā un jebkurā vietā varētu izbaudīt skaidrus sakarus un nevainojamu audio straumēšanu, kas piedāvā  bagātīgu un padziļinātu skaņu.

Saderība ar Apple Watch
Izmantojiet programmu TruLink kopā ar Apple Watch, lai regulētu skaļumu, pārslēgtu izlases iestatījumus un izslēgtu dzirdes tehnoloģiju skaņu tieši no uz rokas esošās ierīces.

Halo 2 dzirdes tehnoloģijas ir izgatavotas tā, lai cilvēki ar dzirdes izmaiņām nepalaistu garām nevienu no skaņām, kas var sagādāt tiem prieku. Tās ir radītas, zinot, ka cilvēki, kas dzird labāk, dzīvo pilnvērtīgāk.

Tā kā dzirdes izmaiņas katram cilvēkam ir individuālas, kādas dzirdes tehnoloģijas būs piemērotas tieši Jums, varēs pateikt tikai dzirdes speciālists, pēc dzirdes konsultācijas. 

Tikai līdz jūnija beigām – konsultācija pie mūsu dzirdes speciālista ir BEZMAKSAS.
Pierakstities uz vizīte šeit lai sāktu savu ceļojumu uz labāku dzirde.


jaunie dzirdes aparāti

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru