otrdiena, 2018. gada 22. maijs

Vai var atjaunot zaudēto dzirdi?


Amanda Edwards, Au.D


Šis jautājums prasa atbildi "labās ziņas, sliktās ziņas" veidā! Sliktās ziņas ir: pēc tam, kad dzirde ir zaudēta, to nav iespējams atgūt tādu, kāda tā bijusi. Labās ziņas ir: kaut arī nav iespējams atjaunot dzirdi, to ir iespējams ārstēt un uzlabot ar dzirdes tehnoloģiju palīdzību!
Ir vairāki dažādi dzirdes zuduma veidi. Līdz šim visizplatītākais veids ir dzirdes zudums, kas notiek novecošanas dēļ. Ar vecumu saistīti dzirdes traucējumi ir tik izplatīti, ka tiem pat ir savs medicīniskais termins: Presbycusis.

Mūsu optimālās dzirdes logs ir neliels
Vai zinājāt, ka vislabākā dzirde cilvēkiem ir vecumā no 18 līdz 25 gadiem? Diemžēl, līdz brīdim, kad mēs sasniedzam savus "zelta gadus", mūsu dzirdes sistēma nodilst, tāpat kā viss mūsu ķermenis, tādēļ tā nedarbojas tikpat labi kā iepriekš.
Pirmkārt novecošanās process visbiežāk ietekmē augstā līmeņa dzirdi. Bērnu balsis, sieviešu balsis un daži līdzskaņi (piemēram, T, S un F) kļūst grūti atšķirami. Cilvēks ar dzirdes traucējumiem bieži komentē, ka citi cilvēki, šķiet, "murmina" vai ka runa vairs nav "skaidra".


Dzirdes tehnoloģijas var novērst dzirdes traucējumus
Ar mūsdienu dzirdes tehnoloģijām šo un lielāko daļu dzirdes traucējumu var viegli atrisināt. Digitālās tehnoloģijas ļauj apmācītiem dzirdes speciālistiem programmēt konkrētus un precīzus amplifikācijas apjomus vienā solī (pakāpē), lai kompensētu dzirdes zudumu.
Šodienas digitālās tehnoloģijas ļauj arī skaņu apstrādāt tā, ka ne tikai mēs varam kompensēt dzirdes zudumu, izceļot konkrētas skaņas, piemēram, runu, bet vienlaikus var samazināt fona troksni!
Tātad, lai gan dzirdi nevar atjaunot līdz tādai, kāda tā bijusi, dzirdes zudumu var ārstēt, uzlabot un palīdzēt, līdz ar to dzirdes problēmu ietekme Jūsu dzīvē var ievērojami samazināties.

Vai vēlaties pārliecināties par to? Izmantojiet mūsu īpašo vasaras piedāvājumu un bez maksas izmēģiniet dzirdes tehnoloģijas 30 dienas. Jūs būsiet pārsteigti par atšķirību, ko var radīt labāka dzirde. Jaunākās tehnoloģijas jūsu labākai dzirdei tikai Labākas Dzirdes Centrā!

Vai vēlaties dzirdēt labāk jau šodien? Zvaniet 205 502 86 vai aizpildiet veidlapu šeit un pierakstieties BEZMAKSAS konsultācijai pie kvalificētiem dzirdes speciālistiem, kuri palīdzēs atrast tieši jūsu dzirdei visatbilstošāko risinājumu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru