otrdiena, 2018. gada 18. decembris

Halo iQ. Radīti labākai dzirdei!


Halo iQ, jaunākie dzirdes aparāti no Starkey ir apgādāti ar jaunākām trokšņu slāpēšanas tehnoloģijām un precīzu mikrofona virzienu, lai padarītu runas skaņu dabiskāku un vieglāk uztveramu mūsdienu sarežģītos klausīšanās apstākļos.

Jūs vēlaties – Halo iQ nodrošinā:
  ü  Komfortablu dzirdēšanu jebkuros dzirdamības apstākļos
Acuity ™ ImmersionDirectionality, kas izstrādāts, lai atjaunotu dabiskos ieguvumus, ko sniedz mums dzirde, kā arī lai uzlabotu runas dzirdamību sarežģītos klausīšanās apstākļos.
  ü  Dzirdes tehnoloģijas, kas ir personalizētas jums
Personalizēta vadība TruLink lietojumprogrammā, kas ļauj konfigurēt SoundSpace un NoiseManager atbilstoši jūsu vēlmēm un klausīšanas vides atšķirībām.
  ü  Tehnoloģiju intuitīva atmiņa
Ģeolokācijas atmiņa, kas automātiski pārslēdz režīmus, izmantojot GPS, kas iespējota jūsu Apple vai Android viedtālrunī, konstatē, kurā vietā jūs atrodieties. Piemēram, aktivizējot „mājas” režīmu, kad atgriežaties mājās.
  ü  Čerkstēšanas vai svilpošanas neesamība
Mūsu labākā klases trokšņu absorbcijas sistēma, kas novērš čerkstēšanu vai svilpošanu. Nodrošina ērtu klausīšanos bez liekiem trokšņiem visas dienas garumā.
  ü  Ilgmūžīgi, uzticami dzirdes aparāti
Surface™ NanoShield, mūsu inovatīva pret ūdens, sēra un mitruma atgrūšanas tehnoloģija. Nodrošina ierīces ilgmūžību.
  ü  Uzlaboti telefona sakari
Tieša tālruņa zvana pārsūtīšana no jūsu viedtālruņa uz dzirdes aparātu, lai nodrošinātu skaidras un ērtas sarunas. *
  ü  Klausieties mūziku tieši tā, kā to ir paredzējis autors
TruLink lietojumprogramma ir pavisam jauns veids, kā baudīt mūziku. Tagad jūs varat dzirdēt katru noti tieši tā, kā autors to bija iecerējis, ar tīru, izsmalcinātu skaņas kvalitāti. *
* Pieejams iOS un Android ierīcēs.
  ü  Regulējamais tinnitus (novērš trokšņus ausīs)
MultiflexTinnitus uzlabotā tehnoloģija, ko uzstāda ar TruLink lietojumprogrammu, atvieglo dzīvi tiem, kas cieš no tinnitusa (džinkstēšanas ausīs).

Lai uzzinātu vairāk par Halo iQ dzirdes aparātiem, zvaniet pa tālruni 205 502 86 vai rakstiet mums šeit, un mēs palīdzēsim jums ieplānot tikšanos ar dzirdes speciālistu, kas tos labi pārzina.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru